Mogelijkheden

Annes Ademruimte | Mindfulness | Meditatie

Mindfulness training in-house

Annes Ademruimte verzorgt de 8-weekse mindfulness training ook in-house. Zowel in groepsverband als privé. Alle benodigde materialen zijn beschikbaar (cursusmateriaal, yogamatten, meditatiekussens, etc.)

Ik ben een categorie 1 gecertificeerde mindfulness trainer en aangesloten bij de beroepsvereniging VMBN en daarmee voldoe ik aan de eisen voor vergoeding door de ziektekostenverzekering.

Zakelijke trainingen
en workshops

Annes Ademruimte verzorgt tailor-made workshops en trainingen. In onderling overleg ontwikkelen we een op maat gemaakte workshop, clinic of training ontwikkelen conform specifieke behoeften.

Annes Ademruimte | Mindfulness | Meditatie
Annes Ademruimte

Meditatie kick-off

Start brainstormsessies of sales meetings met meditatie om een sfeer te creëren waarbij intuïtie, creativiteit en een open mind centraal staan. Ervaring leert dat zo’n 15- 20 minuten meditatie creativiteit en focus vergroot en ‘out-of-the-box’ denken stimuleert.

Je kunt gebruikmaken van het standaard programma, maar als je specifieke wensen hebt, ontwikkelen we in samenspraak een op maat gemaakt programma dat voldoet aan alle specifieke wensen.