Meditatie

Annes Ademruimte | Mindfulness | Meditatie

Mindfulness Oefeningen

Wil je alvast een voorproefje van de training? Deze meditaties heb ik ingesproken en je gebruikt ze als oefenmateriaal tijdens de mindfulness training .Wil je nog meer van mijn meditaties beluisteren? Ga dan naar mijn YouTube kanaal

Mindfulness Apps

Hieronder vind je verschillende apps die jou kunnen ondersteunen om mindfulness een plekje in jouw leven te geven.

Mijn ervaring is wel dat als je nog helemaal geen ervaring hebt met mindfulness of meditatie, het beter is om eerst een 8-weekse training te volgen en zo het mediteren met professionele begeleiding onder de knie te krijgen.

Insight Timer – Mijn favoriete app. Het is een app met geleide meditaties,  visualisaties, speeches en trainingen. De app heeft ook een instelbare timer zodat je ook zonder begeleiding kunt mediteren. De app is in veel verschillende talen beschikbaar. (betaald en gratis)

Headspace –  Headspace heeft een aantal hele duidelijke instructievideo’s hoe je kunt mediteren. (betaald en gratis)

Calm – (UK) Dit is een basis app met instelbare timer en achtergrondgeluiden. Meer geschikt voor mensen met ervaring met meditatie. (gratis)

VGZ Mindfulness Coach – (NL) app voor iedereen (niet alleen klanten van VGZ) waarin steeds nieuwe mindfulness oefeningen aangeboden worden. (gratis).

Spotify – Als je Spotify hebt, kun je daar ook gebruik van maken, er staan veel meditaties op. Gebruik dan de zoekwoorden: Mindfulness, MBSR, Edel Maex, Mark Williams of Wibo Koole.

Annet (2017): “Anne maakt haar bedrijfsnaam in spirit en body helemaal waar.”