Aandacht voor: Omgaan met obstakels (Amsterdam)
Hoe kun je compassievol omgaan met de obstakels in je leven? Compassie is een kwaliteit van het hart die ons kan helpen om met meer gemak en vriendelijkheid aanwezig te zijn bij lastige situaties in ons leven. Dat je ondanks tegenslagen het leven kunt leven. ‘You can’t stop the waves, but you can learn how to surf – Jon Kabat-Zinn.’

Beoefeningen
Tijdens deze Aandacht-voor mini-retreat combineren we een aantal meditaties uit de Compassietraining (MBCL) met yin yoga, waarbij we mildheid (compassie) toepassen op de weerstand die we ervaren bij de oefeningen.

Wanneer?
Deze Aandacht-voor mini-retreat is op Zondag 3 november van 10.00 – 14.00u bij de Living-History, Visseringstraat 51 in Amsterdam West. De locatie is goed bereikbaar met OV en in de omgeving is betaald parkeren mogelijk.

Kosten
€39,50 incl. koffie, thee en wat lekkers.

 

Wil jij je mindfulness vuurtje (weer) aan wakkeren? Heb je behoefte aan het opfrissen van je beoefening? Meld je dan aan. Introducés zijn ook welkom. Ervaring is een pré maar geen must.

Jacqueline Henock en ik kennen elkaar van de mindfulness opleiding en zijn ervaren mindfulnesstrainers. Jacqueline is daarnaast ook opgeleid tot zijnsgeoriënteerde coach en ik geef al jaren yoga.

We kijken ernaar uit jullie (weer) te ont-moeten!

zondag, 3 november, 2024
10:00 (4h)

Amsterdam, Living-History, Visseringstraat 51

Anne Linnebank, Jacqueline Henock

Meld je aan