Aandacht voor: De ademhaling (Hilversum)
De ademhaling is een essentieel onderdeel van het leven. Heel simpel: geen adem, geen leven. Maar de ademhaling is zoveel meer dan dat. De ademhaling is een goede graadmeter om te zien hoe het met je gaat, hij stelt je in staat om jezelf te activeren, kalmeren of reguleren en de ademhaling is een hulpmiddel om de aandachtsspier te trainen. Kortom, de ademhaling verdient een eigen mini-retreat.

Beoefeningen
Tijdens deze Aandacht-voor mini-retreat hebben we een yin yogales op het programma waarbij we de ademhaling een centrale rol speelt. Ook ervaren we de kracht van pranayama oefeningen (ademhalingsoefeningen), komt de de korte ademruimte aan bod en doen we een loopmeditatie.

Wanneer?
Deze Aandacht-voor mini-retreat is op Zondag 6 oktober van 10.00 – 14.00u bij de Mindfulnessfabriek Hilversum, ’s-Gravenlandseweg  65 in Hilversum. De locatie is goed bereikbaar met OV en je kunt voor of achter het pand gratis parkeren.

Kosten
€39,50 incl. koffie, thee en wat lekkers.

 

Wil jij je mindfulness vuurtje (weer) aan wakkeren? Heb je behoefte aan het opfrissen van je beoefening? Meld je dan aan. Introducés zijn ook welkom. Ervaring is een pré maar geen must.

Jacqueline Henock en ik kennen elkaar van de mindfulness opleiding en zijn ervaren mindfulnesstrainers. Jacqueline is daarnaast ook opgeleid tot zijnsgeoriënteerde coach en ik geef al jaren yoga.

We kijken ernaar uit jullie (weer) te ont-moeten!

zondag, 6 oktober, 2024
10:00 (4h)

Mindfulnessfabriek Hilversum ‘s-Gravenlandseweg 65 Hilversum

Anne Linnebank, Jacqueline Henock

Meld je aan