Aandacht voor: Omgaan met stress (Amsterdam)
We leven in een wereld die continu verandert en waarin stress en druk ervaren onvermijdelijk is. We ervaren allemaal wel eens stress: buikpijn op de eerste dag bij een nieuwe baan, dichtgeknepen keel als je moet spreken voor een groep. Dan weet je wel wat stress is. Maar weet je ook wat er nou eigenlijk precies in je lichaam en in je hoofd gebeurt? Daar gaan we samen naar kijken. Ook kijken we samen hoe je beter en gezonder kunt omgaan met stress en tegenslagen.

Beoefeningen
Tijdens deze aandacht-voor sessie combineren we een zitmeditatie waarbij we focussen op onze zintuigen met een actieve yogales. Daarnaast kijken samen naar het landschap van stress en onderzoeken we wat een ademruimte voor ons kan betekenen.

Wanneer?
Zondag 3 maart van 09.30 – 13.30u bij Living -History, Visseringstraat 51, Amsterdam (West)

Kosten
€37,50 incl. koffie, thee en wat lekkers.

Wil jij je mindfulness vuurtje (weer) aan wakkeren? Meld je dan aan. Introducés zijn ook welkom. Ervaring is een pré maar geen must.

Jacqueline Henock en ik kennen elkaar van de mindfulness opleiding en zijn ervaren mindfulnesstrainers. Jacqueline is daarnaast ook opgeleid tot zijnsgeoriënteerde coach en ik geeft al jaren yoga.

We kijken ernaar uit jullie (weer) te ont-moeten!

zondag, 3 maart, 2024
09:30 (4h)

Amsterdam, Living-History, Visseringstraat 51

Anne Linnebank

Meld je aan