Aandacht voor: Omgaan met stress (Amsterdam)
We leven in een wereld die continu verandert en waarin stress onvermijdelijk is: buikpijn op de eerste dag bij een nieuwe baan of een dichtgeknepen keel als je moet spreken voor een groep. Maar wat gebeurt er nu eigenlijk precies in je lichaam en in je hoofd? Daar gaan we samen naar kijken. Ook kijken we samen hoe je beter en gezonder kunt omgaan met stress en tegenslagen.

Beoefeningen
Tijdens deze aandacht-voor mini-retreat combineren we een zitmeditatie met een actieve yogales. Ook kijken we wat ademhalingsoefeningen (pranayama) voor je kunnen betekenen: ze kunnen je activeren, kalmeren of reguleren. Ook leggen we uit wat stress lichamelijk en mentaal met je doet.

Wanneer?
Zondag 3 maart van 10.00 – 14.00u bij Living -History, Visseringstraat 51, Amsterdam (West)

Kosten
€37,50 incl. koffie, thee en wat lekkers.

Wil jij je mindfulness vuurtje (weer) aan wakkeren? Heb je behoefte aan het opfrissen van je beoefening? Meld je dan aan. Introducés zijn ook welkom. Ervaring is een pré maar geen must.

Jacqueline Henock en ik kennen elkaar van de mindfulness opleiding en zijn ervaren mindfulnesstrainers. Jacqueline is daarnaast ook opgeleid tot zijnsgeoriënteerde coach en ik geef al jaren yoga.

We kijken ernaar uit jullie (weer) te ont-moeten!

zondag, 3 maart, 2024
10:00 (4h)

Amsterdam, Living-History, Visseringstraat 51

Anne Linnebank

Meld je aan