Aandacht voor: grenzen verkennen (Hilversum)
Herken je dit? Je wordt gevraagd om het weekend door te werken om een project op tijd af te ronden. Eigenlijk schikt dat helemaal niet. Je hebt je weekend nodig om bij te komen of je hebt al andere plannen of verplichtingen. Wat doe je? Wat zeg je tegen je manager, tegen je collega’s? Hoe vertel je dit thuis? Welke gedachten en gevoelens komen er voorbij als dit je gevraagd wordt? Wat voel je in je lichaam? Ben jij je hier bewust van en hoe ga je hier dan mee om?

Dit keer: Aandacht-voor grenzen verkennen. Voel jij jouw grenzen goed aan? Respecteer je ze ook? Kun jij goed nee zeggen?

Beoefening
Daar gaan we samen naar kijken in een actieve yogales. Het mooie aan yoga is dat het je een kans biedt om jouw grenzen te onderzoeken, gecontroleerd en met aandacht. Op de mat gebeurt er namelijk precies hetzelfde als in de échte wereld. Daarnaast doen we een zitmeditatie met focus op de zintuigen en nog een aantal andere oefeningen, waarbij het her- en verkennen van onze grenzen centraal staan.

Wanneer
Onze volgende Aandacht voor sessie is zondag 10 december van 10.00 – 14.00u bij de Mindfulnessfabriek Hilversum, ’s-Gravenlandseweg  65 in Hilversum. De locatie is goed bereikbaar met OV en je kunt voor of achter het pand gratis parkeren.

Kosten
€37,50 incl. koffie, thee en iets lekkers.

Wil jij je mindfulness vuurtje (weer) aan wakkeren? Meld je dan aan. Introducés zijn ook welkom. Ervaring is een pré maar geen must.

Jacqueline Henock en ik kennen elkaar van de mindfulness opleiding en zijn ervaren mindfulnesstrainers. Jacqueline is daarnaast ook opgeleid tot zijnsgeoriënteerde coach en ik geef al jaren yoga.

We kijken ernaar uit jullie (weer) te ont-moeten!

zondag, 10 december, 2023
10:00 (4h)

Mindfulnessfabriek Hilversum ‘s-Gravenlandseweg 65 Hilversum

Anne Linnebank

Meld je aan