Aandacht voor: Gedachten observeren (Hilversum)
Zijn gedachten feiten? Hoe ga je om met  gedachtestromen? We willen graag van negatieve gedachten af. Maar is dat wel mogelijk? Want denken is een automatisch patroon dat iedereen overkomt.  ‘Van alle gedachten die we hebben, doen we met 98% uiteindelijk helemaal niks.’ We kunnen onze gedachten niet bepalen, maar het is wel te trainen om er anders mee om te gaan.

Beoefeningen
Tijdens deze Aandacht-voor mini-retreat doen we een zitmeditatie met focus op gedachten, We leren gedachten observeren en ermee omgaan en we combineren dat met een yoga nidrales.

Wanneer?
Zondag 7 april 10.00 – 14.00u bij de Mindfulnessfabriek Hilversum, ’s-Gravenlandseweg  65 in Hilversum. De locatie is goed bereikbaar met OV en je kunt voor of achter het pand gratis parkeren.

Kosten
€37,50 incl. koffie, thee en wat lekkers.

Wil jij je mindfulness vuurtje (weer) aan wakkeren? Heb je behoefte aan het opfrissen van je beoefening? Meld je dan aan. Introducés zijn ook welkom. Ervaring is een pré maar geen must.

Jacqueline Henock en ik kennen elkaar van de mindfulness opleiding en zijn ervaren mindfulnesstrainers. Jacqueline is daarnaast ook opgeleid tot zijnsgeoriënteerde coach en ik geef al jaren yoga.

We kijken ernaar uit jullie (weer) te ont-moeten!

zondag, 7 april, 2024
10:00 (4h)

Mindfulnessfabriek Hilversum ‘s-Gravenlandseweg 65 Hilversum

Anne Linnebank

Meld je aan